X میرنیوز نکس وان کلیپ ویدیاب کلیپ جدید ویدجین

آ هفت دانلود | دانلود فیلم دانلود سریال دانلود آهنگ

طرز تهیه حمص بادمجان کبابی

بازدید : 291 یکشنبه 22 دی 1398 نظرات
طرز تهیه حمص بادمجان کبابی

طرز تهیه و آماده سازی حمص بادمجان کبابی فوق العاده خوش طعم و پرطرفدار

روش درست کردن حمص بادمجان کبابی یک غذای متفاوت و لذیذ

طرز تهیه حمص بادمجان کبابی

حُمص یا نخود،ارده یک خوراک یا پیش غذای عربی است که در خاورمیانه بسیار محبوب می باشد و بیشتر در سینی‌های مزه به عنوان پیش غذا سرو می گردد. این خوراک معمولا از نخود پخته، روغن زیتون، ارده، آبلیمو و سیر له شده تهیه می شود. حمص لغتی عربی است که به معنی نخود می باشد و لغت کامل آن حمص بطحینه است. این غذا دارای مقدار فراوانی آهن، ویتامین سی، ویتامین B6 و پروتئین است. همچنین دارای فیبر فراوانی است که برای کارکرد بهتر دستگاه گوارش سودمند می باشد. حمص یک گزینه بسیار مناسب برای گیاهخواران است که معمولا همراه با نان تردیلا یا پیتای ترد شده سرو می گردد. حال در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه حمص بادمجان کبابی لذیذ و خوش طعم را آموزش دهیم. هم اکنون می توانید برای دیدن این آموزش جذاب به ادامه مطلب مراجعه کنید…

روش درست کردن حمص بادمجان

مواد لازم:

بادمجان کبابى  2 عدد

نخود پخته  1.5 لیوان

روغن زیتون  1/2 استکان

ارده  2/3 استکان

سیر  2 حبه

لیموترش 1 عدد

نمک  1 قاشق مربا خوری

فلفل قرمز نصف قاشق مربا خوری

فلفل سیاه نصف قاشق مربا خوری

پودر زیره نصف قاشق مربا خوری

 

طرز تهیه:

ابتدا نخودها را که از قبل خیس کرده و سپس پخته اید به کمک میکسر و یا چرخ گوشت به شکل پوره در آورید. پس از آن بادمجان هاى کبابى را هم پوره کرده و همه ى مواد شامل نخود، بادمجان، روغن زیتون، ارده، سیر، لیموترش، نمک، فلفل و پودر زیره را داخل یک ظرف گود ریخته و با میکسر با یکدیگر مخلوط کنید تا همه ى مواد با هم ترکیب شده و به شکل یک سس غلیظ درآیند. در این مرحله اگر غلظت حمص زیاد بود می توانید آب لیموترش و یا یک قاشق غذاخوری ماست به آن اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا مخلوط شده و به غلظت مناسب برسد. حال اجازه دهید تا حمص به دماى محیط برسد سپس آن را داخل ظرف مورد نظر خود ریخته و روی آن را با روغن زیتون و برگ نعنا یا هر سبزی که دلخواهتان است تزیین کنید. در نهایت نان تردیلا یا نان پیتای برش خورده را به روغن زیتون، فلفل و آویشن آغشته کرده سپس چند دقیقه داخل فر قرار دهید تا کاملا برشته و طلایی رنگ شوند پس از آن در کنار حمص سرو کنید. نوش جان

 

منبع: دوستی ها


جدید ترین مطالب

طراحی شده توسط سید محمد میرعالی