X میرنیوز نکس وان کلیپ ویدیاب کلیپ جدید ویدجین

آ هفت دانلود | دانلود فیلم دانلود سریال دانلود آهنگ

طرز تهیه شیرینی موکا با ایسینگ نسکافه

بازدید : 107 سه شنبه 19 آذر 1398 نظرات
طرز تهیه شیرینی موکا با ایسینگ نسکافه

آموزش تهیه و آماده سازی شیرینی موکا با ایسینگ نسکافه فوق العاده دلچسب

طرز تهیه شیرینی موکا با ایسینگ نسکافه بی نهایت خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه شیرینی موکا با ایسینگ نسکافه

شیرینی ها به دو دسته شیرینی تر و خشک تقسیم می شوند. شیرینی ‌های خشک شیرینی‌ هایی هستند که در تهیه آن‌ ها از خامه استفاده نشده باشد و قابلیت نگهداری برای مدت بالا را داشته باشند. شیرینی‌ های تر شیرینی‌ هایی هستند که در تهیه آن‌ ها از خامه استفاده شده باشد و برای نگهداری باید در محیط یخچال نگهداری شوند. شیرینی موکا نوعی شیرینی شکلاتی است که برای تزیین آن از کرمی که معمولا از ترکیب پودرقند، آب و اسانس دلخواه درست می شود، استفاده می گردد. حال در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه شیرینی موکا با ایسینگ نسکافه فوق العاده خوش طعم را آموزش دهیم. هم اکنون می توانید برای دیدن طرز تهیه این شیرینی به ادامه مطلب مراجعه کنید…

طرز تهیه شیرینی موکا

مواد لازم برای تهیه شیرینی موکا:

آرد  200 گرم

کره  180 گرم

شکر قهوه اى  100 گرم

پودر کاکائو  4 قاشق غذاخوری

تخم مرغ  1 عدد

شکلات تلخ تیره خرد شده  100 گرم

نسکافه  1 قاشق غذاخوری

وانیل نصف قاشق چای خوری

بیکینگ پودر نصف قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه شیرینی موکا:

ابتدا آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را با یکدیگر مخلوط کرده و سپس الک می کنیم. حال شکلات ها را خرد کرده و سپس نسکافه را در آبجوش حل می کنیم تا سرد شود. اکنون کره نرم شده، شکر قهوه ای و وانیل را با همزن می زنیم تا خوب سبک شده و بعد تخم مرغ را که کمی با چنگال هم زده ایم اضافه کرده و دوباره می زنیم تا وقتی که خوب خامه اى شوند. در این مرحله، ابتدا نسکافه حل شده و سپس مخلوط آرد را کم کم اضافه کرده و هم می زنیم. در آخر هم شکلات های خرد شده را اضافه می کنیم. این ترکیب به صورت خمیری شل و چسبناک می باشد که حدود یک ساعت باید در یخچال استراحت کند تا خود را بگیرد. حال بعد از یک ساعت از خمیر برداشته و به اندازه بزرگتر از فندق گرد کنید و در سینی فری که کاغذ روغنی گذاشته اید با فاصله چیده و سپس در فری که از قبل گرم شده با حرارت ١٧٠ درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه و نه بیشتر قرار دهید. برای تزیین روی شیرینی ها هم از ترکیب 100 گرم پودر قند و دو قاشق غذاخوری آب و یک قاشق چای خوری نسکافه استفاده کنید. این ترکیب باید حالت کرمی داشته باشد تا بتوان برای تزیین از قیف استفاده کرد. شیرینی خوشمزه ما آماده است نوش جان

 

منبع: دوستی ها


جدید ترین مطالب

طراحی شده توسط سید محمد میرعالی