X میرنیوز نکس وان کلیپ ویدیاب کلیپ جدید ویدجین

آ هفت دانلود | دانلود فیلم دانلود سریال دانلود آهنگ

طرز تهیه پیراشکی روسی

بازدید : 73 یکشنبه 17 آذر 1398 نظرات
طرز تهیه پیراشکی روسی

دستور پخت و آماده سازی پیراشکی روسی بی نهایت خوشمزه و دلچسب

آموزش طرز تهیه پیراشکی روسی یک غذای متفاوت و پرطرفدار

طرز تهیه پیراشکی روسی

پیراشکی یکی از غذاهای ملی روسیه است که نامی عمومی برای غذاهای پخته یا سرخ‌ شده‌ ای می باشد که با مواد متنوعی تهیه و پر می شوند. این مواد متنوع می تواند از انواع مواد پیتزا، مرغ، گوشت، تا حتی پنیر صبحانه نیز باشد. خمیر پیراشکی می تواند از انواع خمیر ها تهیه و آماده گردد. یکی از انواع پیراشکی که بسیار هم پرطرفدار است پیراشکی سنتی روسیه است که به عنوان میان وعده و یا وعده ی اصلی تهیه می گردد و بسیار لذیذ و خوشمزه است. حال در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه پیراشکی روسی فوق العاده خوش طعم و آسان را آموزش دهیم. هم اکنون می توانید برای دیدن آموزش این پیراشکی به ادامه مطلب مراجعه کنید…

آموزش طرز تهیه پیراشکی

مواد لازم برای خمیر:

آرد 340  گرم

شیر گرم  180 میلی لیتر

مایه خمیر خشک  2 قاشق چای خوری

نمک  1 قاشق چای خوری

شکر  1 قاشق چای خوری

روغ مایع 3  قاشق غذاخوری

 

مواد میانی:

سینه مرغ  1 عدد

گشنیز خرد شده  1/2  پیمانه

پیازچه خرد شده  1/4 پیمانه

ماست یونانی  3 تا 4 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل قرمز به میزان لازم

 

طرز تهیه پیراشکی:

ابتدا سینه مرغ را پخته و ریز خرد می کنیم سپس همه مواد میانی پیراشکی شامل مرغ، گشنیز، ماست، پیازچه، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و داخل یخچال قرار می دهیم. حال برای تهیه خمیر، ابتدا همه مواد خشک را با هم مخلوط کرده سپس میان آن را گود کرده و شیر گرم و روغن را افزوده و مخلوط می کنیم. سپس به مدت 10 دقیقه به آرامی ورز داده تا خمیر نرم و یکدستی به دست آید. حال خمیر را در کاسه ای که از قبل چرب شده قرار داده و روی آن را می پوشانیم و در محل مناسبی قرار می دهیم تا حجم آن دو برابر شود. پس از آن خمیر را به 12 الی 14 قسمت مساوی تقسیم کرده و هر کدام را به شکل دایره هایی به قطر 10 سانتی متر باز می کنیم. از مواد میانی به اندازه 1 قاشق سوپ خوری روی خمیر باز شده قرار داده و روی سطح خمیر کمی پهن می کنیم به طوری که با لبه خمیر یک سانتی متر فاصله داشته باشد. حال دور خمیر را به سمت بالا متمایل کرده و به سمت داخل چین می دهیم به صورتی که چین ها به مرکز نرسد و مواد میانی نمایان باشد. سپس در روغنی که از قبل داغ شده و با حرارت ملایم ابتدا روی پیراشکی را سرخ کرده سپس برمی گردانیم تا روی دیگر آن نیز طلایی شود. سپس پیراشکی ها را بر روی دستمال کاغذی و یا صافی روغن گیر قرار می دهیم تا روغن اضافی آن ها گرفته شود. پیراشکی بی نهایت خوشمزه ما آماده است می توانید آن را به دلخواه تزیین و سپس سرو کنید. نوش جان

 

منبع: دوستی ها


جدید ترین مطالب

طراحی شده توسط سید محمد میرعالی