X میرنیوز نکس وان کلیپ ویدیاب کلیپ جدید ویدجین

آ هفت دانلود | دانلود فیلم دانلود سریال دانلود آهنگ

طرز تهیه کیک گوشت

بازدید : 19 دوشنبه 13 آبان 1398 نظرات
طرز تهیه کیک گوشت

دستور پخت و آماده سازی کیک گوشت خانگی بسیار دلچسب و پرطرفدار

طرز تهیه کیک گوشت فوق العاده آسان، خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه کیک گوشت

معمولا هنگامی که اسم کیک را می شنویم انواع کیک های خامه ای، وانیلی، شکلاتی و غیره در ذهن ما تداعی می شود اما باید بدانید که با کمی تغییر و با استفاده از مواد غذایی متنوع می توانید انواع کیک های گوشت، مرغ و غیره را نیز برای وعده های غذایی خود تهیه و نوش جان کنید. این مدل از کیک علاوه بر ارزش غذایی بالا به دلیل ظاهر شکیل خود می تواند در مهمانی ها هم تهیه و سرو گردد و به طور کلی یک غذای مجلسی به حساب می آید و طرفداران خاص خود را دارد. حال در این مطلب قصد داریم تا دستور پخت کیک گوشت خانگی بسیار لذیذ و متفاوت را آموزش دهیم. هم اکنون می توانید برای دیدن آموزش این غذا به ادامه مطلب مراجعه کنید…

دستور پخت و آماده سازی کیک

مواد لازم برای خمیر:

تخم مرغ 4 عدد

ماست 1 لیوان

آرد الک شده 2 لیوان

روغن مایع 1/2 لیوان

بکینگ پودر 2 قاشق مربا خوری

نمک و فلفل به میزان لازم

 

مواد میانی کیک:

پیاز درشت 1 عدد

گوشت چرخ کرده 300 گرم

قارچ به میزان دلخواه

فلفل دلمه به میزان دلخواه

فلفل، نمک و ادویه به میزان لازم

رب گوجه 1 قاشق غذا خوری

پنیر پیتزا به میزان لازم

 

طرز تهیه خمیر:

ابتدا تخم مرغ را با نمک، فلفل و روغن با همزن برقی خوب بزنید، سپس ماست و بیکینگ پودر را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید و در نهایت آردی که از قبل الک شده است را کم کم اضافه کرده و مواد را به خوبی مخلوط کنید. در نهایت مایه نسبتا سفتی بدست خواهد آمد.

 

طرز تهیه مایه میانی:

ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و تفت می دهیم سپس گوشت را اضافه کرده و به آن زردچوبه می زنیم. هنگامی که آب گوشت گرفته شد رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و سپس نمک و ادویه می زنیم. در این مرحله فلفل دلمه ای و قارچ را هم اضافه و خوب تفت می دهیم. کف یک قالب متوسط را کاغذ روغنی انداخته و دیواره ی آن را را چرب می کنیم. نصف خمیر را داخل قالب ریخته سپس مایه گوشت را به آرامی روی خمیر پهن می کنیم و روی آن را با پنیر پیتزا می پوشانیم. در آخر هم بقیه خمیر را هم به آرامی روی مواد می ریزیم.  حال کیک را در فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد از قبل گرم کرده ایم به مدت 45 دقیقه قرار داده تا خمیر، خوب پخته شود و کمی هم پف کند. بعد از اینکه کیک گوشت آماده شد ابتدا اجازه می دهیم تا دمای آن کمی پایین بیاید سپس کیک را به ظرف مورد نظر خود انتقال داده و روی آن را به دلخواه تزیین می کنیم. نوش جان

 

منبع: دوستی ها


جدید ترین مطالب

طراحی شده توسط سید محمد میرعالی