X میرنیوز نکس وان کلیپ ویدیاب کلیپ جدید ویدجین

آ هفت دانلود | دانلود فیلم دانلود سریال دانلود آهنگ

طرز تهیه شیرینی نارگیلی

بازدید : 98 دوشنبه 13 آبان 1398 نظرات
طرز تهیه شیرینی نارگیلی

طرز تهیه و آماده سازی شیرینی نارگیلی فوق العاده پرطرفدار و خوش طعم

نحوه پخت شیرینی نارگیلی بسیار آسان و بی نهایت خوشمزه

طرز تهیه شیرینی نارگیلی

شیرینی نارگیلی یا نان نارگیلی یکی از انواع شیرینی‌ های سنتی ایرانی است که در دسته شیرینی های خشک قرار می گیرد. در این نوع شیرینی پودر نارگیل، شکر و سفیده تخم مرغ بکار می‌رود. این شیرینی از طرفداران زیادی برخوردار بوده و در مهمانی ها به عنوان یک دسر خوشمزه همراه با چای سرو می گردد. شیرینی نارگیلی یکی از انواع شیرینی های مقوی و پرکالری به حساب می آید. حال در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه شیرینی نارگیلی فوق العاده خوشمزه و پرطرفدار را آموزش دهیم. هم اکنون شما می توانید برای دیدن این آموزش به ادامه مطلب مراجعه کنید…

طرز تهیه و آماده سازی شیرینی

مواد لازم:

پودرنارگیل چرب 250 گرم

شکر 500 گرم

روغن مایع  250 گرم

سفیده تخم مرغ 250 گرم

پودرپسته به میزان لازم

آبلیمو تازه 2 قاشق غذاخوری

وانیل نوک قاشق چای خوری

 

طرز تهیه:

ابتدا همه مواد اولیه به غیر از آبلیمو را با یکدیگر مخلوط کرده و داخل ظرفی مناسب ریخته و روی حرارت کم می گذاریم و مدام هم می زنیم تا شکر آب شود و نارگیل به روغن بیوفتد. باید بدانید که به این عمل داغ زدن می گویند. داغ زدن باید به حدی باشد که وقتی انگشت خود را داخل مواد می زنید دست شما نسوزد. بعد از داغ زدن، آبلیمو را اضافه کرده و هم می زنیم سپس تا سرد شدن کامل مواد صبر می کنیم . حال در این مرحله مواد را داخل قیف ریخته و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته ایم چیده و در فری که از قبل گرم شده است با حرارت 160 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا پخته شود. وقتی که روی شیرینی ها طلایی شد، شیرینی نارگیلی ما آماده است. نوش جان

 

نکات مهم:

-برای اطمینان از خراب نشدن شیرینی، ابتدا یک عدد شیرینی را برای تست داخل فر قرار دهید، اگر شیرینی پهن شد می توانید کمی پودر نارگیل به آن اضافه کنید.

-مرحله داغ زدن شیرینی خیلی مهم است و باید با صبر و حوصله و روی حرارت پایین این کار رو انجام دهید.

-اگه شیرینی نارگیلی اصلا پهن نشد و خیلی خشک و ترد بود باید به آن سفیده تخم مرغ اضافه کنید.

-داغ زدن نباید به مرحله غل زدن مواد برسد در این صورت شیرینی خراب خواهد شد.

-برای خنک شدن مواد بعد از داغ زدن هرگز مواد را داخل یخچال نگذارید.

 

منبع: دوستی ها


جدید ترین مطالب

طراحی شده توسط سید محمد میرعالی