آموزش طرز تهیه و آماده سازی چیکن استراگانف فوق العاده خوشمزه و لذیذ
دستور پخت چیکن استراگانف یک غذای روسی دلچسب و پرطرفدار
چیکن استراگانف یک نوع غذای روسی است که از تکههای گوشت مرغ به همراه خامه تشکیل شده است. پس از ابداع آن در قرن نوزدهم میلادی در روسیه، این غذا در ایران، اروپا، آمریکای شمالی، استرالیا، جنوب آفریقا، لبنان و برزیل نیز رواج پیدا کرد. علت نام گذاری این غذا احتمالا به خانواده استراگانف باز می گردد، هرچند که برخی احتمال می دهند این نام از فعلی در زبان روسی گرفته شده باشد که به معنای تراشیدن و رشته رشته کردن می باشد. نوع دیگر این غذا که در آن از تکه های گوشت به جای مرغ استفاده می شود بیف استراگانف نامیده می شود. حال در این مطلب قصد داریم تا دستور پخت چیکن استراگانف بی نهایت پرطرفدار را آموزش دهیم. هم اکنون می توانید برای دیدن طرز تهیه این غذای خوشمزه به ادامه مطلب مراجعه کنید…
دستور پخت استراگانف یک غذای روسی
مواد لازم:
سینه مرغ 2 عدد
قارچ 8 تا 10 عدد
خامه صبحانه 3 قاشق غذاخوری
شیر 1 پیمانه
آرد 2 تا 3 قاشق غذاخوری
کره 50 گرم
پیاز 1 عدد
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
چیپس خلالی به میزان لازم
طرز تهیه چیکن استراگانف:
ابتدا سینه مرغ را نواری برش بزنید سپس با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. حال قارچ های ورقه شده را در کمی روغن تفت دهید تا آب آن ها تقریبا کشیده شود سپس از تابه خارج کرده و کنار بگذارید. در این مرحله، پیاز را خلال کرده و در روغن تفت دهید تا سبک و طلایی روشن شود. حال یک قاشق مرباخوری کره به پیاز اضافه کرده و وقتی کره ذوب شد مرغ ها را به آن اضافه کرده و تفت دهید. هنگامی که مرغ کمی تفت خورده و نرم شد، باقی کره را اضافه کرده و هم بزنید سپس حرارت را ملایم کرده و دو یا سه قاشق غذاخوری آرد را روی مرغ ها پاشیده و تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. در این مرحله از کار یک پیمانه شیر را کم کم اضافه کرده و هم بزنید تا با مواد ترکیب شود و هنگامی که سس کمی غلیظ شد قارچ ها را نیز اضافه و مخلوط کنید. در نهایت خامه را اضافه کرده و مخلوط کنید سپس حرارت را خاموش کرده و غذا را با چیپس خلالی تزیین و سرو کنید. نوش جان
منبع: دوستی ها