آموزش طرز تهیه مسقطی انار بی اندازه خوشمزه و آسان ویژه شب یلدا
نحوه آماده سازی مسقطی انار بسیار پرطرفدار و دلچسب
مسقطی نوعی حلوا و یا شیرینی است که جزو سوغات بعضی از شهرهای ایران مانند بوشهر، سیرجان، بندرعباس، کازرون، لار و گراش به شمار میآید. نشاسته، ماده اصلی در تهیه این شیرینی خوش طعم است که از انواع مغز پسته، مغز بادام، پودر نارگیل و یا پودر قند برای تزیین آن استفاده می گردد. طرز تهیه مسقطی شبیه به تهیه فرنی نشاسته است اما مدت زمان تهیه آن طولانی تر می باشد. مسقطی همچنین یکی از شیرینی های بسیار پرطرفدار در کشور ما به حساب می آید که معمولا همراه با چای سرو می گردد. حال در این مطلب قصد داریم تا نحوه درست کردن مسقطی انار ویژه شب یلدا را آموزش دهیم. هم اکنون می توانید برای دیدن این آموزش به ادامه مطلب مراجعه کنید…
نحوه آماده سازی مسقطی
طرز تهیه:
آب انار 4 لیوان
نشاسته 8 قاشق غذاخوری
شکر 2 لیوان
گلاب 1/2 لیوان
کره 50 گرم
طرز تهیه مسقطی انار:
ابتدا نشاسته را با آب انار مخلوط کرده تا حل شود سپس داخل ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا نشاسته خودش را بگیرد. حال شکر را اضافه و مخلوط کنید. پس از اینکه غلظت مواد مانند فرنی شد گلاب را اضافه کرده و مجدد هم بزنید تا شفاف شود و سپس کره را اضافه کنید. در این مرحله مسقطی را داخل قالبی که از قبل چرب کرده اید ریخته و پخش کنید. در نهایت قالب را داخل یخچال قرار داده تا مسقطی بسته شود و خود را کاملا بگیرد. مسقطی را می توانید با پودر قند، خلال پسته، پودر نارگیل و غیره به دلخواه خود تزیین و سپس سرو کنید. نوش جان
نکته: اگر آب اناری که استفاده می کنید شیرین است می توانید مقدار شکر را کم تر کنید.
منبع: دوستی ها